Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Volvo objavio planove o proizvodnji Serije 20
Kategorija: AutoMoto
Najmanji modeli u ponudi švedske automobilske kompanije mogli bi nositi oznake S20 i XC20, a trebali bi se pojaviti za nekoliko godina.
Volvo će u doglednoj budućnosti proširiti ponudu svojih modela, a nakon nedavnog predstavljanja druge generacije popularnog crossovera XC60 i skorog dolaska na scenu manjeg crossovera XC40, čiji bi glavni konkurenti trebali biti BMW X1 i Mercedes GLA, najavljen je razvoj još manjeg modela s kojim bi Volvo ušao u borbu za kupce koji svoj automobil traže u B segmentu.
 
Serija 20 trebala bi se pojaviti za nekoliko godina, oznaka XC20 predstavljala bi njenu crossover verziju. Coupe i Cabrio opcije nisu u planu, a Volvo bi svoje najmanje automobile prodavao na globalnom nivou.
 
U ovom trenutku nema mnogo detalja o Seriji 20, čije su osnovne konture najavljene s konceptnim modelom 40.2, a pored standardnih benzinskih motora očekuje se hibridna i električna verzija pogona.
 
KOMENTARI ()
Grafika obrt Profesionalne grafičke usluge
Ilma d.o.o. Trgovina i transport
ITD caffe bar Caffe bar i club sa tradicijom
Rade Babić
Slikar
{pre_news|char_limit=180}
Ljubomir Samardžija
Inovator
{pre_news|char_limit=180}
Tanja Umićević
Karatašica
{pre_news|char_limit=180}
Sanita Maleškić
Doktorica
{pre_news|char_limit=180}