Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Vučić poručio da se ne miješa u izbore u RS-u, pa iznio netačne informacije o Dejtonu
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom izjave člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da se Srbija ne treba miješati u izbore u Republici Srpskoj, rekao da se lično do sada nije miješao i da ne zna na koga je Ivanić mislio.
Zanimanje: Odgovor Ivaniću
Kategorija: Regija
Vlada FBiH usvojila informaciju kojom se građanima pravda zbog čega je gorivo ponovo poskupilo
Federalna vlada usvojila je danas na sjednici u Sarajevu informaciju o nastavku aktivnosti Federalnog ministarstva trgovine s ciljem osiguranja ekonomski opravdane visine marže u maloprodajnim cijenama naftnih derivata u Federaciji BiH.
Zanimanje: Krivi su drugi
Kategorija: BiH
Vještačko jezero na Jahorini zvanično pušteno u funkciju
Vještačko jezero na vrhu Poljice danas je zvanično pušteno u funkciju, i to povodom godinu dana rada novog menadžmenta Olipmijskog centra "Jahorina".
Zanimanje: Na vrhu Poljice
Kategorija: BiH
Vozač GRAS-ovog autobusa pronašao i vratio novčanik turisti iz Australije
Samuel James iz Australije, koji je u turističkoj posjeti Sarajevu, danas je posjetio je prostorije preduzeća GRAS kako bi preuzeo svoj izgubljeni novčanik i zahvalio se vozaču GRAS-a koji ga je pronašao.
Zanimanje: Kartice i pasoš
Kategorija: BiH
Više od 2.000 prijavljenih učesnika na 7. tradicionalnoj Tuzlanskoj biciklijadi
Biciklistički klub Tuzla, u saradnji s generalnim partnerom EU, info centrom Bosne i Hercegovine te ostalim prijateljima događaja i ove godine organizuje najmnogoljudniju rekreativnu biciklijadu u Bosni i Hercegovini – tradicionalnu Tuzlansku biciklijadu 16. septembra 2018. godine.
Zanimanje: Prijave u toku
Kategorija: Lifestyle
Višća: Pokazali smo da smo jak kolektiv, u svakom trenutku znamo šta radimo
Krilni napadač reprezentacije BiH Edin Višća kazao je da su Zmajevi postali jak kolektiv i da su to u prethonih nekoliko utakmica pokazali.
Zanimanje: Sretan zbog pobjede
Kategorija: Sport
Vijeće ministara BiH: Za stambeno zbrinjavanje Roma raspoređeno milion KM
Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice, donijelo je Odluku o dodjeli grant sredstava za rješavanje problema Roma u oblasti stambenog zbrinjavanja u Bosni i Hercgovini za 2018. godinu u ukupnom iznosu milion KM.
Zanimanje: Grant sredstva
Kategorija: BiH
Vođa "škaljarskog klana" Jovan Vukotić uhapšen u Turskoj pa isporučen Srbiji
Kotoranin Jovan Vukotić, koji važi za vođu "škaljarskog" kriminalnog klana, uhapšen je jutros u Turskoj u zajedničkoj akciji turske i srpske policije te isporučen Srbiji.
Zanimanje: Potražuje ga Grčka
Kategorija: Regija
Vijeće ministara BiH danas o unutrašnjoj organizaciji 18 državnih institucija
Vijeće ministara BiH na današnjoj sjednici razmatrat će prijedloge pravilnika o unutrašnjoj organizaciji 18 državnih institucija, među kojima su i Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA) BiH, Generalni sekretarijat Vijeća ministara BiH, Ministarstvo vanjskih poslova BiH i Agencija za državnu službu BiH.
Zanimanje: Zakazana sjednica
Kategorija: BiH
Veliki broj Britanaca ima oštećeno srce, ljekari apeluju na promjenu stila života
Kod četiri od pet kontrolisanih osoba u Velikoj Britaniji srce je oštećenije nego što bi trebalo biti u njihovom dobu, što ih svrstava u rizičnu grupu ljudi kojima prijeti rana smrt, pokazuje istraživanje britanskih ljekara.
Zanimanje: Izloženi bolestima
Kategorija: Lifestyle