Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Una Aqua Centar

Rafting and relaxing centar


Una Aqua Centar slijedi jasnu viziju u obavljanju svojih aktivnosti.

Želimo pružiti kvalitetan i siguran odmor svim znatiželjnicima i izmamiti što više osmijeha tokom izleta, privući što više prirodoljubaca željnih novih kontakta  i upoznavanja i sve one koji vole biti veseli,nasmijani i širiti pozitivnu vibru.

Naša baza se nalazi na 5 unskih otoka i svaki put od Vas čujemo uzvike i komentare koji našu lokaciju opisuju kao pravi mali raj, priroda podarila, a mi čuvamo i njegujemo u skladu sa prirodom i filozofijom odgovornog turizma. Strast prema prirodi i brizi za okoliš je ono što nas sviju veže u našem kampu, a predivni zeleni krajolici i kraljica rijeka, Una, je ono što će i vas oduševiti.

Oko Una Aqua Centra okupio se tim visoko kvalificiranih osoba,većinom fakultetski obrazovanih, koji su se tu pronašli i vesele svakom slijedećem izletu kao da je prvi. Okupili smo razne pustolove specijalizirane u svojim aktivnostima, pa tako imamo certificirane skipere učesnike svjetskih prvenstava i kupova, kajakaše, planinare, ronioce, bicikliste, ribolovce i mnoge druge.

Sa radom smo počeli 2008 sa snažnom željom da postanemo veliki centar za aktivni turizam u regionu, da širimo pozitivna iskustva i ponovno pokažemo kako je priroda cool, jer mnogi od nas to često zaborave. Drago nam je priznati da svake godine grabimo više ka našem cilju. U korist nam ide lokacija koja graniči sa nacionalnim parkom Una, te 5 unskih otoka isprepletenih unskim kanalima, koji sa uređenim parkingom čine cijelinu od skoro 20 000 m2.

Adresa:

Ulica: Račić bb

Grad: Bihać

Kanton: Unsko-sanski

Država: BiH     

Kontakt:

Web: www.una-aqua.com

Mob:  +387 61 604 313

E-Mail: info@una-aqua.com

 

IN bar Lounge and music bar
Unimatrix d.o.o. Informacione tehnologije
Brajlović doo Mesna industrija
Magic Sone
Muzičar
{pre_news|char_limit=180}
Zekerijja Meskić
Producent
{pre_news|char_limit=180}