Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Erkom doo

Boje i lakovi


Osnovna djelatnoist naše firme jeste malo i veliko prodaja raznih boja, premaza, zaštita, četki, valjaka i mnogi grugih artikala.

Erkom d.o.o. je osnovan davne 1997. godine, osnovna djelatnost je bila maloprodaja i veleprodaja svih vrsta boja i lakova.

Upornim radom i visokom kvalitetom odlučili smo otvoriti i veleprodaju i tako smo našu firmu dignuli na viši nivo. U periodu od osnivanja pa do sada stekli smo reputaciju kod preko 150 komitenata. Naši radovi su prepoznatljivi širom našeg kantona, uradili smo preko 90% državnih ustanova te mnogobrojne privatne obijekte.

Naš glavni distributer je HG Trade iz Čapljine zajedno sa HELIOS dd iz Slovenije. Mi smo specijalizirana radnja kompjuterskog mješanja boja, lakova, fasada, unutrašnjeg dizajna i auto lakova. Glavni smo distibuteri na USK-u za kompanije DUGA iz Srbije i COLOR iz Slovenije.

Ako vam treba određena nijansa boje tu smo vam na usluzi sa našommašinom i asortimanom HELIOMIXA za određivanje orginalne boje, vaše je samo da nam donesete određeni uzorak a naše da vam ga napravimo. 

Adresa

Ulica: Ceravačka brda bb

Grad: Bihać

Kanton: Unsko-sanski

Država: BiH                                     

Kontakt

Telefon: +387 (0)37 352 042

Fax: +387 (0)37 352 201

Web: www.erkom-bihac.com

E-Mail: info@erkom-bihac.com

 

 

M-Shop Servis i prodaja IT
Komrad d.o.o Bihać Javno komunalno preduzeće
Bihaćka pivovara dd Proizvodnja napitaka
Zulfikar Handukić Zosko
Bend vokal
{pre_news|char_limit=180}
Damir Midžić
Dizajner
{pre_news|char_limit=180}
Adis Mustedanagić
Student
{pre_news|char_limit=180}
Marko Nastić
DJ
{pre_news|char_limit=180}