Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Opal Exclusive

Hotel - dragulj na Uni


Hotel Opal Exclusive je otvorio svoja vrata u želji da Vama, našim cijenjenim gostima i poslovnim partnerima ponudi nešto novo u gradu na Uni, a prepoznatljivo u cijelom svijetu.

Vrhunsko osoblje, interesantna pozicija i kvalitetna ponuda garant su ugodnog poslovnog ili odmorišnog boravka.
Naša poslovna vizija je postati vodeća hotelska kuća na našem prostoru prepoznatljiva po kvalitetnim zaposlenicima i uslugama.

Na raspolaganju su vam jedan apartman pod nazivom "UNA", 20 dvokrevetnih i 3 jednokrevetne sobe.

Sve sobe su klimatizirane, raspolažu mini barom, sefom, telefonom, SAT TV (LeD televizori), internetom, tušem, fenom za kosu. Pogled je na prekrasne slapove Une.

Za sve goste je osiguran prostran hotelski parking pod video nadzorom.


Hotelski prostori su dizajnirani kako bi bili dostupni osobama sa invaliditetom, a u toj funkciji je i hotelski lift. Za čistoću hotelskog rublja i za sva pranja odjeće se brine naš hotelski vešeraj.
U sklopu hotela je aperitiv bar, restoran sa 120 mjesta, terasa pored rijeke Une sa 100 mjesta, gdje možete uživati u ponudi tradicionalne bosanske, internacionalne i mediteranske kuhinje.
Pozicija samog hotela je interesantna zato što omogućava brz dolazak do centra i stare jezgre grada, a sa druge strane nalazi se u prirodnom okruženju, na obali rijeke Une, uz prekrasne slapove koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Ljubazno osoblje i tradicionalno bosansko gostoprimstvo uz moderno opremljen objekat učiniti će Vaš boravak kod nas nezaboravnim i doći ćete nam opet!

Adresa

Ulica: Krupska bb

Grad: Bihać

Kanton: Unsko-sanski

Država: BiH                                     

Kontakt

Telefon: +387 37 224 183

Fax: +387 37 228 585

Web: hotelopalexclusive.net

E-Mail: info@hotelopalexclusive.net

 

Apoteka Edita Sve za zaštitu Vašeg zdravlja
ProAktiva Računovodstvo, financijski konzalting i poresko savjetovanje
Una Aqua Centar Rafting and relaxing centar
Azra Halilović
Pjevačica
{pre_news|char_limit=180}
Almir Badnjević
Asistent
{pre_news|char_limit=180}
Lidija Skalić
Pjevačica
{pre_news|char_limit=180}