Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

IN bar

Lounge and music bar


Nakon što smo dostigli nivo da našim ozbiljnijim klijentima pružimo nešto više od dobrog ugođaja i zabave u našem baru, vrijeme je da vas obavijestimo da imamo novo radno vrijeme koje traje do jedan sat iza ponoći.

Sa najboljom i kvalitetnijom ponudom raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih napitaka, vrhunskih kvalitetnih vina, šampanjaca i ostalog, našim posjetiocima pružili smo i kutak za opuštanje gdje mogu uživati u raznima zabavnim igrama poput bilijara, pikada i stolnog nogometa.

U našem baru možete uživati u pićima svjetskih renomiranih proizvođača kao što su: Dom Pérignon, G.H. Mumm, Grey Goose, Belvedere, Jack Daniels, Hennessy, Bombay Sapphire, Hendricks... Široku ponudu artikala nadopunili smo i domaćim rakijama Prijedorčanka i popularnim nazivom Gazdine rakije.

Također, možete naručiti sve vrste koktela sa našeg šanka koje će Vam pripremiti uvijek dobro raspoloženi barmeni. Treba napomenuti da u koktele sipamo samo najkvalitetnije sastojke poput: Absolut vodke, Havana ruma, Pepe Lopez tekile i ostalih poznatih brendova.

Cilj našeg rada u ugostiteljstvu je pružanje vrhunske usluge našim ozbiljnim klijentima, te pružanje osjećaja atmosfere kakvu nismo vidjeli u našem gradu.

Ugodan i lijep pozdrav, osoblje INBAR Lounge and music bar.

Adresa:

Ulica: Đačka 29

Grad: Bihać

Kanton: Unsko-sanski

Država: BiH     

Kontakt:

Web:

Mob: +387 62 605 555

E-Mail: tvornica@live.com

 

 

Komrad d.o.o Bihać Javno komunalno preduzeće
Apoteka T&A Specijalistički i kozmetički proizvodi
IN bar Lounge and music bar
Dejla Šehić
Slikarka
{pre_news|char_limit=180}
Almir Badnjević
Asistent
{pre_news|char_limit=180}
Hasan Karahodžić
Bokser
{pre_news|char_limit=180}
Mugdim Galijašević
Književnik
{pre_news|char_limit=180}